skip to Main Content
Angajare Studio Videochat

Misiunea noastră este să-ți oferim cel mai profitabil job lucrand ca model de videochat. Ce înseamnaă asta? Să ai venituri lunare de minim $5.000-$10.000. Ce poți face cu ei? Cu banii obținuți din videochat la Pink Studio poți să realizezi mult mai multe lucruri decât să trăiești de la salariu la salariu, cum se practică de multe ori în Romania.

Poți de exemplu să dai un avans pentru un apartament. Sau să îți cumperi o mașină, să te bucuri de libertate. Ca alte modele de la noi, îi poți ajuta pe cei apropiați din ce câștigi aici. Deci ai o mulțime de posibilități când te angajezi ca model de videochat la Pink Studio.

Cum ajungi mai repede la aceste realizări? Foarte simplu: te folosești de toată experiența Pink Studio despre videochat. Suntem de mulți ani în acest domeniu. Și știm cum să ajungi imediat la succesul financiar. Avem totul pregătit pentru tine ca să-ți fie simplu să câștigi cât îți dorești. Important e să te folosești de cunoștințele și energia noastră.

Cât poți câștiga dacă ești model începător?

Aici vorbim despre două aspecte. În primul rând îți oferim un venit minim garantat de 7.000 lei, pentru a avea liniștea unui venit sigur, mai ales dacă faci tranziția de la alt job și ai anumite îndoieli. Dar asta nu e tot! Un model începător, serios, implicat, cu un nivel mediu de limbă Engleză se poate aștepta să câștige între $2.000 și $5.000 încă din primele luni.

Pentru că programul nostru de training este atât de bun, vei uita curând de acel minim garantat și te vei focusa pe încasări mai serioase. Mai ales că prin sistemul nostru de bonusuri și procente progresive ai posibilitatea să obții până la 65% din încasări, deci câștigurile tale vor continua să crească.

Cât câștigi din VideoChat

Modele de top VideoChat

Ca model de top obții venituri ce îți schimbă cu adevărat viața

Sumele cu adevărat importante, cele cu 4 zero-uri în coadă, încasate lunar. Sunt acele venituri fabuloase care au făcut industria videochat-ului atât de cunoscută în Romania.

Sunt cele care îți permit să îți îndeplinești cu adevărat visele – casă, mașină, vacanțe exotice, haine de lux. Ele nu apar peste noapte, dar sunt reale și sunt proporționale cu nivelul tău de implicare, seriozitate și răbdare.

Noi aici la Pink Studio avem multe astfel de exemple ca cele din pozele din dreapta. Dar cel mai bine e să fii TU în rolul principal și să lăsăm pe altele să viseze cu ochii deschiși atunci când privesc încasările tale!

Tranzactia 1
Tranzactia2
Tranzactia 3
Back To Top
WeCreativez WhatsApp Support
Bună! 👋 Știai că modelele Pink Studio câștigă între 💲2000 și 💲10.000 pe lună? Vino și tu în echipa Pink Studio! Scrie "Detalii" și lasă datele tale mai jos! 🔥
👋Salut! Te putem ajuta?