skip to Main Content
Angajare Studio Videochat

Pink Studio, un business de succes

Echipa noastra este formata din cei mai buni specialisti, de la cei care se ocupa de intretinerea serverelor, pana la receptioniste, make-up artisti care au grija ca modelele sa aiba un look impecabil, traineri, etc. Avem peste 10 ani de experienta in domeniul videochat-ului, timp in care am format sute de modele de videochat de top. Totodata oferim un venit minim garantat de 7000 lei tuturor modelelor care ne trec pragul, ca o confirmare a faptului ca suntem increzatori in programul nostru de training.

Echipa Pink Studio

Alaturi de echipa noastra vei ajunge sa cunosti cea mai buna versiune a ta, pentru ca misiunea noastra este performanta ta. Te vom invata trucurile, strategiile de care ai nevoie ca sa excelezi ca model si sa ai castigurile mult dorite. Mai mult, iti vom destainui din secretele modelelor cu cele mai multe reusite si cele mai mari incasari.

Pink Studio București

Our pride and joy, in inima Bucurestiului. Un studio de videochat de top din Capitala este locatia ideala pentru a deveni un model de top!

+40 746 915 084

Calea Victoriei 155, Bloc D1, Tronson 6, Etaj 8, Sector 1

Pink Studio București

Pink Studio Galati

Pink Studio Galați

O locatie luxoasa situata in centru orasului impreuna cu o echipa de profesionisti care te vor ajuta sa obtii cele mai mari incasari din videochat la Pink Studio Galati.

+40 772 106 816

Strada Brailei, nr. 20

Pink Studio Brașov

Primul Pink studio de videochat din Ardeal este locul ideal pentru performa ca model, cu ajutorul trainerilor nostri foarte bine pregatiti.

+40 758 319 823

Strada Branduselor 84, Etaj 4

Pink Studio Brasov

Pink Studio Deva

Cel mai recent deschis studio de videochat este Pink Studio Deva. Daca dorești să devii model în orașul nostru, iată cum ne poți contacta.

+40727 182 600

Str. Mărășești nr.23, Deva

Pink Studio Timișoara

”Banatul e fruncea” și în materie de modele de top. Poți avea și tu încasări fabuloase ca model de videochat la Pink Studio Timișoara.

+40 724 221 944

str. Intrarea Doinei, 19-21, Timisoara

Pink Studio Timișoara

Back To Top
WeCreativez WhatsApp Support
Bună! 👋 Știai că modelele Pink Studio câștigă între 💲2000 și 💲10.000 pe lună? Vino și tu în echipa Pink Studio! Scrie "Detalii" și lasă datele tale mai jos! 🔥
👋Salut! Te putem ajuta?