skip to Main Content
Angajare Studio Videochat

Ce este Videochatul?

Activitate de comunicare și socializare în mediul online

Aceasta este definiția videochatului, iar toate preconcepțiile care există în momentul de față ar trebui eliminate definitiv. Videochatul este o meserie ca oricare alta, reglementată prin lege. Este o activitate potrivită pentru femeile care vor să își scoată în evidență frumusețea, senzualitatea, dar și inteligența, personalitatea sau simțul umorului.

Confidentialitate

Confidențialitatea conversațiilor

Conversațiile dintre tine și membrii plătitori ai site-urilor vor rămâne întotdeauna confidențiale. Nimeni nu îți va invada spațiul personal și intimitatea.

Control

Control asupra discuțiilor

La Videochat modelul are întotdeauna control asupra discuțiilor. Dacă o anumită discuție te face să te simți inconfortabil, o poți opri oricând.

Social Media

Social Media, pentru adulți

Comunicarea se realizează prin intermediul platformelor de socializare pentru adulți – îți garantăm că vei avea parte de discuții care îți vor face plăcere.

Te ajutăm pas cu pas!

În industria videochat-ului, modelele joacă de multe ori și rolul de psiholog. Există mulți membri care au nevoie de cineva empatic care să îi asculte, fără să îi judece. Modelele din echipa noastră sunt pregătite pentru orice fel de discuție – ne putem lăuda cu cel mai bun training din domeniu și cele mai bune rezultate.

Te ajutăm pas cu pas

Avem peste 10 ani de experiență în această industrie:

Training de nota 10

Vei învăța cum să atingi succesul de la cei mai buni specialiști din domeniu, care au format sute de modele de top în domeniul videochat.

Make-up profesionist

Te ajutăm să arăți impecabil în momentul în care intri în studio – singura ta grijă va fi să vii la studio la ora stabilită unde sunt condiții foarte bune.

Cursuri de Engleză

Ca să ai succes în această industrie trebuie să știi să porți o discuție în limba engleză – te ajută să îți perfecționezi cunoștințele și de asemenea bugetul.

Echipa noastră

ALĂTURĂ-TE
ECHIPEI NOASTRE

De 10 ani formăm modele de videochat de succes. Te susținem financiar sau moral pe toată durata activității tale, te ajutăm să evoluezi și să începi să câștigi din ce în ce mai mult. Viitorul este în mâinile tale.

Depinde doar de tine dacă vrei să fie unul roz, la Pink Studio!

La studioul nostru de angajări videochat, îți oferim în primul rând o echipă unită care lucrează zi și noapte alături de modelele partenere. Suntem o echipa al cărei singur țel este acela de a crea povești de succes.

Mii de $$$$

Beneficiile financiare îți vor oferi o viață roz

Majoritatea modelelor care vin la interviu la Pink Studio sunt motivate de beneficiile financiare. Pe parcurs însă descoperă că această meserie li se potrivește ca o mănușă și vin la studio din plăcere. În momentul de față, această industrie se numără printre puținele care oferă câștiguri fabuloase, extrem de rapid, fără să fie necesară experiența.

Plata rapidă

Vei putea beneficia de primele câștiguri imediat

Vii la interviu la Pink Studio, semnezi contractul, intri în studio, faci primii tăi bani, iar după 2 săptămâni îi ai deja în cont. Nici nu vei apuca să cheltui banii din cont că deja îți vor intra alții. Este un gest de mulțumire și de apreciere pentru munca fiecărui model. Poți începe deja să te gândești în ce vrei să investești câștigurile tale de la Pink Studio!

Part time?

Îți oferim posibilitatea de a lucra part-time

La Pink Studio tu îți faci programul – poți alege opțiunea full-time sau cea part-time și îți poți distribui orele de muncă după bunul plac. Este important să fii într-o formă bună și binedispusă în momentul în fața camerei, motiv pentru care nu am condiționat în niciun fel programul de lucru. Poți lucra ziua sau noaptea, când te simți tu mai confortabil.

Independență!

Modele Pink Studio se bucură deja de independență financiară

Femeile își doresc indepen-dența financiară, iar acum o poți obține la Pink Studio. Nu va mai trebui să economisești pentru a merge într-o vacanță într-o destinație exotică sau să îți schimbi mașina, ci doar să îți folosești șarmul în fața camerei la Pink Studio. Îți garantăm câștiguri fabuloase care îți vor schimba viața total, în roz.

Seriozitate și respect!

Cu siguranță nu am fi rezistat pe piață atâția ani fără un sistem de plată bine structurat și respectat. De asemenea, nu am fi rezistat fără un regulament bine pus la punct sau fără modelele noastre care tratează la randul lor studioul de videochat și jobul cu seriozitate! Modelele noastre ne motivează să fim și să rămânem un exemplu în acest domeniu.

Dezvoltare

Vei evolua și îți vei da seama cât de puternică ești

Scopul nostru este să te ajutăm să te redescoperi. În spatele oricărei femei introvertite se află o femeie senzuală, iar în spatele fie-cărei personalități puternice se află și sensibilitate. Te vei descoperi într-un mod în care nu ai mai făcut-o până acum, iar evoluția ta va duce și la câștiguri din ce în ce mai mari. Vom fi mereu ală-turi de tine și te vom sprijini.

Legalitate

Meseria de model de videochat este 100% legală

Videochat-ul nu ar mai trebui să fie un subiect tabu. Este o activitate 100% legală, reglementată prin lege. Asta înseamnă că job-ul tău se va realiza în baza unui contract, iar tu vei încasa banii pe card. Îți asigurăm și confidențialitate – dacă nu dorești să se afle că lucrezi în această industrie vom bana utilizatorii din România.

Back To Top
WeCreativez WhatsApp Support
Bună! 👋 Știai că modelele Pink Studio câștigă între 💲2000 și 💲10.000 pe lună? Vino și tu în echipa Pink Studio! Scrie "Detalii" și lasă datele tale mai jos! 🔥
👋Salut! Te putem ajuta?