skip to Main Content
Angajare Studio Videochat

Activitatea de videochat s-a nascut din necesitatea oamenilor de a interactiona online cu persoane de sex opus. Vizitatorii site-urilor sunt dispusi sa te plateasca pe tine pentru ca au nevoia de a fi ascultati si de a conversa pe diverse teme erotice sau non-erotice. Totul se intampla doar in spatiul virtual si este alegerea fiecarui model cum se desfasoara conversatiile si timpul petrecut cu membrii site-ului.

Sigur! Daca nu te descurci, la Pink Studio beneficiezi de cursuri de limba engleza. Te poti baza pe trainerii nostri, oricand si mai ales la inceputul carierei tale de model online.

Nu exista un corp perfect, intrucat gusturile fiecarui om difera. Modul in care te prezinti in fata camerei, insa, este foarte important, tocmai de aceea vei avea parte de consiliere si ajutor specializat pentru a avea un aspect cat mai atractiv. In fiecare zi de munca vei beneficia de machiaj profesional si te vom ajuta sa-ti alegi tinutele.

Statistic vorbind majoritatea modelelor noastre au un castig lunar de peste $5000. De multe ori, mai mult decat CEO-ul unei mari companii. Castigurile depind in mare masura de implicarea ta ca model de videochat. Sigur, modelele de top, castiga peste 10.000$ lunar. Pana in prezent, recordul unui model Pink Studio este de 50.000$ intr-o singura sesiune. Poti sa-l depasesti?

Datoria trainerilor nostri este sa te instruiasca in fiecare etapa a experientei tale ca model de videochat. Invatarea este continua, chiar si modelele cu experienta de mai multi ani se consulta in continuare cu trainerii de fiecare data cand au nelamuriri. Poti avea castiguri foarte mari chiar din primele luni, insa totul depinde numai de tine. Sparge gheata si hai sa ne intalnim la o discutie concreta.

De ce sa nu faci parte din cea mai dezvoltata industrie din Romania, care iti ofera castiguri pe care nu le poti obtine la un loc de munca la inceput de cariera. Indiferent ca este criza sau nu, acest domeniu este in continua crestere. In pandemie modelele noastre au avut incasari chiar mai mari ca inainte, deoarece mai multi oameni au optat pentru acest tip de divertisment.

Toate studiourile de videochat vorbesc despre castigurile uriase pe care le poti obtine ca model de videochat si nu este doar o afirmatie, este o realitate. Insa, noi iti mai spunem si ca la inceput e nevoie de foarte multa munca si implicare din partea ta.

La inceput, cu cat petreci mai mult timp online, cu atat ai sanse mai mari sa-ti cresti rapid incasarile. Mai mult de atat, traficul pe site este un aspect esential de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele financiare. La Pink Studio gasesti traficul de care ai nevoie, suportul si cunostintele noastre care te vor ajuta sa devi un model de top.

Cu siguranta! Esti libera sa incerci si sa renunti oricand doresti, daca simti ca nu ti se potriveste job-ul de model de videochat.

La Pink Studio nu ai doar posibilitatea sa lucrezi part time. Ai oportunitatea de a a avea un job bine platit la un program de part time!

Acesta este unul dintre aspectele care le bucura foarte mult pe modelele noastre. Facem platile rapid, la fiecare 2 saptamani!

Job-ul de model de videochat este unul complex. Buna dispozitie, carisma, atitudinea pozitiva atrag ca un magnet, iar subiectele de discutie cu vizitatorii site-urilor sunt de multe ori non-erotice. Tu ai libertatea sa alegi modul in care iti petreci timpul online cu acestia si nu iti impune nimeni anumite lucruri, mai ales daca nu te simti confortabila.

Ca model de videochat este foarte important sa vii tot timpul cu ceva nou! Asa si studio-ul nostru, este si va fi in continua crestere si schimbare. Unul dintre proiectele pe care il avem in lucru este chiar optiunea de a lucra de acasa, care va fi disponibila pentru modelele care nu sunt din localitatatile in care avem un studio deschis.

Cu toate acestea, rolul echipei noastre de training este sa te ajute sa cresti in incasari. De aceea, in cele mai multe cazuri veniturile tale vor fi mai mari daca lucrezi cu noi din studio.

Interviul este mai mult o discutie, care ne va ajuta sa ne cunoastem mai bine. Iti prezentam echipa, studio-ul si iti dam toate detalii legate de activitatea de videochat la Pink Studio.

Multe dintre modelele noastre si-au exprimat aceasta frica, insa nu ai motive de ingrijorare. Membrii site-urilor provin, in marea lor majoritate, din strainatate. Pentru extra siguranta avem si posibilitatea de a bloca utilizatorii din Romania. Sa te caute cineva nici nu incape discutia: sunt zeci de mii de modele care lucreaza online in acelasi timp cu tine, e practic imposibil.

Poti deveni model la orice varsta doresti si simti sa faci acest lucru. Dar varsta minima este 18 ani, impliniti.

Back To Top
WeCreativez WhatsApp Support
Bună! 👋 Știai că modelele Pink Studio câștigă între 💲2000 și 💲10.000 pe lună? Vino și tu în echipa Pink Studio! Scrie "Detalii" și lasă datele tale mai jos! 🔥
👋Salut! Te putem ajuta?