skip to Main Content
Angajare Studio Videochat

Dacă scopul tău este să devii o femeie de succes, sigură pe ea și pe calitățile ei, dacă-ți dorești să îți permiți orice extravaganță, te putem ajuta să-ți îndeplinești toate aceste dorințe în cadrul Pink Studio Deva!

Pink Studio Deva, este cel mai recent studio de videochat deschis de noi și se bucură de o locație centrală, precum și de o atmosferă plăcută si familiară. Pe langă confidențialitatea 100% și training-ul pe care îl asigură fiecarui model de videochat, indiferent de experiență, Pink Studio Deva oferă tuturor modelelor din studio următoarele beneficii:

  • suport permanent modelelor, prin experiența trainerilor care le vor îndruma pas cu pas în activitatea pe care o vor desfășura;cursuri gratuite de limba engleză;
  • ședințe de make-up profesional;
  • ședințe foto-video profesionale;
  • concediu plătit după 6 luni lucrate în studio;
  • susținere financiară la începutul și pe parcursul activității;
  • cazare gratuită, la începutul activității;

toate aceste beneficii fiind pentru a ușura munca modelelor, pentru a o face cât mai plăcută si cu rezultate financiare cât mai mari.

Pentru că ne dorim performanță la cel mai înalt nivel, studioul din Deva a fost deschis pentru oricine își dorește o carieră de succes într-un studio de videochat legal 100%, totul plătindu-se la zi, fără întârzieri sau penalizări.

Pentru că îți garantăm confidențialitate 100%, identitatea ta este protejată în totalitate. Trainerii noștri semnează un contract de confidențialitate sub semnătură privată, iar membrii din țara noastră nu pot vedea pe site-uri modelele din România, așa că nimeni nu va ști că lucrezi ca model de videochat, decât dacă îți asumi tu asta în cercul tău de prieteni.

Pink Studio Deva are un design modern, cu o atmosferă familiară și, în același timp, depășește cu ușurință imaginea preconcepută de studio de videochat. Fiecare camera a Pink Studio Deva are o tematică specială, unică, oferind modelului de videochat un dormitor de prințesă în care orice dorință, oricât de deosebită a membrului, poate fi realizată. Camerele studioului de videochat din Deva sunt echipate cu aparatură de ultimă generație si sunt gândite pentru a oferi posibilitatea transpunerii in realitate a oricăror fantezii pe care membrii le pot avea, dar, în același timp, le oferă modelelor noastre un spațiu de lucru confortabil și în care să se simtă în siguranță.

Datorita atmosferei create la Pink Studio Deva, cu ajutorul echipei profesioniste și al modelelor care au beneficiat de cel mai bun training în videochat, ne lăudăm cu modele care câstigă peste 10.000$ pe luna.

Locația poate asigura accesul ușor la orice oră atât pentru reprezentantele sexului frumos din oraș, cât și din împrejurimi. Ne extindem permanent și ne îmbunătățim serviciile, astfel încât tu să fii cea câștigată, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al imaginii. Noi ne ocupăm de modelele de videochat din studioul nostru prin ședințe foto-video profesionale, astfel încât să își pună și mai mult în valoare sex appeal-ul și să fie promovate în cel mai frumos mod posibil.

Aici vei beneficia de siguranță și stabilitate, managementul și trainerii Pink Studio Deva având o experiență de peste 7 ani în domeniu!

Programul de lucru îl stabilești tu, având posibilitatea de a lucra part-time sau full time, în functie de alte activități sau responsabilități pe care le ai. Noi îti recomandăm un program, dar este decizia ta cât de mult vrei să lucrezi pentru a-ți atinge obiectivele. Noi facem recomandări pentru majorarea încasărilor, dar este decizia fiecărui model de videochat când vrea să vină și câti bani vrea să câștige. In funcție de programul de lucru pentru care vei opta, ca model de videochat vei obține comisioane intre 40% si 65%.

În ceea ce privește veniturile tale, Pink Studio Timișoara îți garantează un venit minim de 1.000 € în primele 3 luni de activitate, precum și un concediu plătit dupa 6 luni de colaborare, în cazul în care vei alege o colaborare în sistem full-time.

Modelele Pink Studio Deva vor fi eligibile pentru bonusuri suplimentare de până la 15% față de comisionul standard de 50%, pe măsură ce arată dedicare muncii lor;

Un alt aspect care contribuie la garanția veniturilor tale tot mai mari, in funcție de implicarea ta in cadrul studioului nostru de videochat, e faptul că studioul nostru are parteneriate strategice cu site-urile, ceea ce oferă garanție modelelor de videochat că vor avea parte de promovare. Oricand, la interviu sau după începerea colaborării cu studioul de videochat Pink Studio din Deva, ne poți cere să îți arătăm încasările modelelor noastre de top.

Legalitatea și corectitudinea sunt principii de bază ale Pink Studio Deva. Încă din prima zi de activitate vei semna un contract de management și impresariat artistic și vei primi un exemplar pe loc. Plățile se fac după cum sunt stabilite in contract, fără intarzieri sau penalizări.

La începutul trainingului, vei intra în posesia regulilor de lucru, care sunt perfect transparente. Ca model al Pink Studio Deva, vei beneficia de trainer personal care te va învăța tot ceea ce ai nevoie pentru a te descurca in fața camerei video, până când simți că ești pregătită să faci performanță în cadrul studioului nostru de videochat. Vei avea permanent sprijinul nostru, dacă alegi să lucrezi pentru Pink Studio Deva.

Susținerea financiară pentru debutante este un alt beneficiu major pe care studioul nostru de videochat ți-l oferă. Dacă ești serioasă, dedicată, implicată și doresti să performezi, dar nu ai disponibilități financiare suficiente astfel încât să-ți poți achiziționa ceea ce ai nevoie pentru desfășurarea activității, managementul Pink Studio Deva te poate ajuta cu bani pentru a lucra relaxată.

Menționăm un aspect foarte important: la Pink Studio Deva ai posibilitatea să practici videochat glamour. Acest studio de videochat oferă modelelor posibilitatea de a face videochat non-adult, adică își pot păstra hainele pe ele, făcând apel doar la inteligență pentru a seduce membrii siteurilor de videochat.

Dacă scopul tău este să devii o femeie de succes, sigură pe ea și pe calitățile ei, dacă-ți dorești să îți permiți orice extravaganță, te putem ajuta să-ți îndeplinești toate aceste dorințe în cadrul Pink Studio Deva!

Back To Top
WeCreativez WhatsApp Support
Bună! 👋 Știai că modelele Pink Studio câștigă între 💲2000 și 💲10.000 pe lună? Vino și tu în echipa Pink Studio! Scrie "Detalii" și lasă datele tale mai jos! 🔥
👋Salut! Te putem ajuta?